Massage  -  Capelle

De behandeling

 

Het eerste bezoek begint altijd met een gesprek, dus nog vóórdat er een therapeutische behandeling heeft plaats-

gevonden. In dit gesprek wordt gevraagd naar de klachten alsmede naar de omstandigheden, welke betrekking kunnen hebben op deze klacht. Dit kunnen vragen zijn omtrent werk- en  levensomstandig- heden, voedingsgewoonten, beweging of andere factoren.

 

Na dit gesprek zal ik aangeven wat naar mijn idee de beste keuze voor een bepaalde behandelmethode is, en daarna in samenspraak met de cliënt komen tot een behandelplan. Hierna kan gestart worden met de eerste behandeling, maar dit kan ook uitgesteld worden tot de volgende afspraak, zodat u er nog even rustig over na kunt denken.

 

Voor de aanvang van de tweede behandeling wordt er kort gesproken over hoe u de tussenliggende tijd én de eerste behandeling ervaren heeft. Eventueel kunnen nog wat kleine bijstellingen in de behandelwijze plaatsvinden. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan kunt u altijd even contact opnemen via email of telefoon.

 

De massagebehandelingen vinden altijd plaats op een professionele tafel, die in hoogte instelbaar is voor gemakkelijk op- en afstappen. Door de vele verstelmogelijkheden is deze tafel uitermate comfortabel.

 

Massage is een manuele behandeling. Dit betekent, dat dit op de huid plaatsvindt. Ik zal u daarom vragen om de bovenkleding uit te doen. Ik werk op dezelfde wijze als de fysiotherapeut, dus onderkleding kan aangehouden worden.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 tcmshiatsu.nl